Minőségi Idő Együtt!

Tölts el felejthetetlen pillanatokat apukáddal/anyukáddal egy különleges kaland keretében! A program tökéletes választás, ha szeretnéd erősíteni a köteléketek és élvezni az együtt töltött időt. Legyen szó szabadtéri programokról, izgalmas sportokról vagy kreatív tevékenységekről, nálunk mindenki megtalálja a számára legkedvesebb élményt.

Miért válaszd a Perputty Programot?

Közös élmények: Az együtt töltött idő során különleges emlékeket szerezhettek, amelyeket mindketten örökre megőriztek.
Erős kötelék: A közös tevékenységek erősítik az apa/anya-gyermek kapcsolatot, fejlesztik a bizalmat és a kommunikációt.
Kihívások és tanulás: Az izgalmas programok során új készségeket sajátíthattok el, legyen szó túlélési technikákról, sportokról vagy kreatív tevékenységekről.
Szórakozás és pihenés: A programok nemcsak kihívásokkal teli, hanem szórakoztató és pihentető élményeket is nyújtanak.

Csatlakozzatok hozzánk egy felejthetetlen kalandra! 

Ne hagyjátok ki ezt a különleges lehetőséget! Töltsétek együtt az időt, és élvezzétek a közös kalandokat, amelyek örökre emlékezetesek maradnak.


98.jpgVadász kaland apával/anyával

Fedezd fel az íjászat és a vadászat világát apukáddal /anyukáddal egy felejthetetlen 3D íjász vadász kaland keretében! Ez a program tökéletes választás születésnapra, különleges alkalmakra vagy egy izgalmas hétvégi programnak. Tapasztaljátok meg együtt a természet szépségét, a precíziós íjászat izgalmát és a vadászat kihívásait.
Bővebben >>

Lézerharc apával/anyával

Éld át a lézerharc izgalmát apukáddal/anyukáddal egy felejthetetlen közös kaland keretében! A Lézerharc tökéletes választás születésnapra, különleges alkalmakra vagy egy izgalmas hétvégi programnak. Tapasztaljátok meg együtt a taktikai csaták izgalmát és erősítsétek a köztetek lévő köteléket.
Bővebben >>

kepernyofoto-2023-12-20-103913-1.jpgSkyrider apával/anyával

Tapasztald meg a magasság és az adrenalin varázsát apukáddal/anyukáddal egy felejthetetlen SkyRider kaland keretében! A Gravitációs Magaspálya tökéletes választás születésnapra, különleges alkalmakra vagy egy izgalmas hétvégi programnak. Éljétek át együtt a magasban való kalandozás izgalmát és a közös élmények örömét.
Bővebben >>

1000_F_277370771_ht8tIXP2U9s95DawXQU7LBQiaA4sODzw.jpgTúlélő kaland apával/anyával

Fedezd fel a természetet, és élvezd a közös kalandot apukáddal/anyukáddal! A Túlélő Kaland egy olyan különleges program, amely erősíti a köteléket köztetek, miközben izgalmas és tanulságos kihívásokkal néztek szembe. Ez az élmény tökéletes születésnapra, különleges alkalmakra vagy csak egy emlékezetes hétvégi kirándulásra.
Bővebben >>


2ndPageBanner-ArcheryTag.jpgÍjászharc apával/anyával

Tölts el egy felejthetetlen napot az apukáddal/anyukáddal az Archery Tag világában! Az Archery Tag nem csak egy egyszerű játék, hanem egy izgalmas közös élmény, amely közelebb hozza egymáshoz az embereket. Legyen szó születésnapról, különleges alkalomról, vagy csak egy átlagos hétvégéről, az Archery Tag garantáltan felejthetetlen élményeket nyújt.
Bővebben >>

nfx7g961oya61.jpgAirsoft apával/anyával

Élvezd az akciót és az izgalmat apukáddal/anyukáddal egy felejthetetlen airsoft kaland keretében! Az Airsoft játék egy olyan különleges program, amely közelebb hoz titeket egymáshoz, miközben átélitek az airsoft csaták izgalmát. Tökéletes választás születésnapra, különleges alkalmakra vagy egy izgalmas hétvégi programnak.
Bővebben >>